Fethiye Ölüdeniz En İyi Oteller



Merhabalar sevgili dostlar bugün sizlere bu yazımızda Fethiye ye tatil için yada kalmak için geldiğiniz zaman tercih edebileceğiniz ve keyifli günler geçirebileceğiniz en iyi Ölüdeniz otellerinden bazılarını sıralayacağız.

1- Happy Nur Hotel
Günlük kişi başı fiyatıyla da gayet uygun olan otellerden birisi Happy Nur Hotel dir. Beldede bulunduğunuzda rahatlıkla birçok yere ulaşabileceğiniz bu otel hakkında sizlere bilgiler vereceğiz.
Öncelikle otelin havuzu bulunmaktadır. Eğer ki yaz ayında gelmişseniz ve zaten öyle tahmin ediyoruz havuza aileniz ya da arkadaşlarınızla keyifli dakikalar geçirmeniz mümkün. Bunun dışında otelde açık büfe sabah kahvaltısı verilmektedir.
Arabanızla bu otele geldiyseniz otopark ücreti vermenize gerek kalmıyor çünkü otelin geniş bir otoparkı bulunuyor ve burada güvenli bir şekilde arabanızı beklemeye koyabiliyorsunuz.
Otelde akşamları eğlenmeniz için bar bulunmaktadır. Canlı müzik vb. akşam eğlenceleri düzenlenmekte olup vakitlinizi geçirebileceğiniz bir başka olanadığı da bu. Otelin oturma salonunda dinlenipte vakit geçirmenizde mümkün eğer isterseniz sınırsız wifisi ile internette sörf yapabilirsiniz.

2- Oba Motel
Popülerliği ile Ölüdeniz beldesindeki 102 otel içerisinde 2. Sırada yer alan otel sizin için hem fiyat hem de olanakları ile keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayacaktır.
Otelde diğer bahsettiğimiz olanakların hepsi vardır sahile ve denize yakınlığıyla da sizi etkileyeceğinden eminiz. Geniş havuzu bulunan otelde aileniz ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.
Cazip fiyatıyla da olanaklarına denk olan bu otelde güzel dakikalar geçirmeniz dileğimizle.

3- Smartlina Flamingo
Ölüdeniz beldesinin 102 otelinin içerinde 3. Sırada yer alan bu otelde keyife keyif diyebilirsiniz. 3. Sırada olmasıyla da tatile gelenlerin oldukça dikkatini çeken otel genelde yaz aylarında dolu geçmektedir. Eğer tatile gelecekseniz şimdiden uygun fiyata rezervasyon yapmanızı size öneriyoruz.
Spor salonu, kafesi, barı ve birçok olanağıyla size keyifli dakikalar geçirtecek bu otele senedeye gelmenize bir olanak sağlayacaktır. Belde deki birçok alışveriş merkezi, barlara yakınlığıyla da bilinen bu otelde olanaklarınız gerçekten güzel olacak. Keyifli dakikalar geçirmeniz dileğimizle.

4- Club Belcekiz Beach Hotel
Diğer otellere göre denize yakınlığıyla da 102 otelin içerisinde 4. Sırayı korumayı sürdürmekte olan otelde tüm imkânlarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz yerler bulunmaktadır. Fiyat konusunda biraz daha pahalı olsada güzel bir tatil geçirmenize yarayacaktır.

Bu yazımızda da sizlere Fethiye’nin Ölüdeniz beldesinin en iyi otelleri sıraladık. Umarım işinize yarar iyi günler dileriz.

0 comments:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

Copyright © Fethiye İlçesi