Fethiye Rafting Turu



Merhaba sevgili okurlarımız uzun zamandır makale paylaşmıyorduk bugün sizler için Fethiye’ye tatile geldiğinizde yapabileceğiniz bir aktiviteden bahsedeceğiniz.

Saklıkent’te yapılan raftinge belli ücretler ödeyerek katılabilirsiniz. Bunun dışında Muğla’nın diğer bir ilçesi olan Fethiye’ye 25 km. uzaklıktaki Dalaman’a giderek orada da düzenlenen raftinglerde katılabilirsiniz. Riskli engebeli çaylarda yapılan bu raftingler sizi heyecanın doruk noktalarına taşıyacağından eminiz şimdiden.

100₺ ve üzerinde ücretler ödeyerek katılabileceğiniz raftinglere tek kişi dışında arkadaşlarınız ya da ailenizle de katılmanız mümkün sizler için hazırlanan özel güvenlik ekipmanları can yeleği vs. ve özelliklede sizlerin güvenliğini sağlaması için görevlendirilmiş can kurtaranlarda bulunmaktadır.
Çayın buz gibi suyunda akıntıya kapılarak heyecan dolu dakikalar yaşamak kim istemez ki. Toplam uzunluğu 230 km. olan çayda ortalama olarak 1 saati gecik kalacaksınız buna göre önleminizi ve gereksinimlerinizi karşılamanızı öneririz. Aralıklarla dinlenmeler verilen çaya yakın kafelerde yemek yiyebilir, ya da içeceklerle içinizi ferahlatabilirsiniz.

Profesyonel olmasanız da rahatlıkla rehberler eşliğinde katılabileceğiniz raftingler sizler için gayet güzel zaman geçirmenizi sağlayacak. Eğer profesyonelseniz rahatlıkla tek başınızda çayın soğuk sularında eğlencenizi devam edebilirsiniz. Diğer yazılarımızda da bahsettiğimiz Fethiye’nin eşsiz tarihi güzellikleri ve tatil mekânlarından bir diğeri olarak da raftingden bahsettik umarım yararınıza olmuştur.

Kendi aracınızla gelecekseniz Muğla’nın Dalaman ilçesinde rafting yapabilir yada isterseniz Fethiye ilçesinde Saklıkent kanyonunda da rafting heyecanınızı yaşayabilirsiniz.
Umarım yazımız hoşunuza gitmiştir. Yorum atmayı ve paylaşmayı unutmayın. 

0 comments:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

Copyright © Fethiye İlçesi