Fethiye Kordon



Merhaba arkadaşlar benim adım Azra. Bugün size kordonu anlatacağım. Kordon denizin yanında çok güzel bir yer. Orada parklar, renkli ışıklar, denizin içerisinde karetta karetta, yemyeşil çimen, renkli sular, balerin ve ya askerler gibi heykeller, restoranlar, balıklar gibi birçok güzel şeyler vardır. İsteyenler çok güzel yem yeşil çimenlerin üzerinde piknik yapabilir. Bir de paten, kaykay ve ya bisiklet sürebileceğimiz düz alan vardır. Deniz kenarında sporda yapabilirsiniz.

Üst bölümü kardeşimden yazmasını istedim daha 10 yaşında olduğu ve bilgisayarı yeni kullandığı için ancak bu kadar yazabildi :):) . Şimdi Fethiye Kordon hakkında detaylı anlatımı sizlere ben yapacağım.
Bunlarından dışında Fethiye’nin yaz kış kullanılan ve sürekli olarak tatilciler ve tatilcilerin dışında Fethiye yerlilerinde sıklıkla gezdikleri, vakit geçirdikleri, yürüyüş yaptıkları, kafelere gittikleri kordondan bahsediyoruz evet Fethiye’nin vazgeçilmez yerlerinden birisi diyebiliriz siz sevgili okuyucularımıza eğer Fethiye’ye tatile yâda akraba ziyaretine geldiyseniz özellikle gezip dolaşmanız gereken yer Fethiye kordonu olacaktır. Denize sıfır kuşlar, balıklar doğayla iç içe. Doğanın o zarif güzelliği sizi gerçekten büyüleyecek buna eminiz.

Spor yapabileceğiniz ve çocuklarınızı rahatlıkla eğlendirebileceğiniz parklar bulunan kordonda sıkılmaktan kurtulacaksınız diyebiliriz.



Fethiye kordonundaki sizi etkileyecek daha doğrusu sporcuları etkileyecek diğer şey ise 5 km. uzunluğundaki yürüyüş, koşu bandı. Burada rahatlıkla deniz kenarı manzarasıyla beraber yürüyüşünüzü yapabilir güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Diğer değinmemiz gereken noktalardan birisi ise kordonda yiyip içebileceğiniz, eğlenebileceğiniz, canlı müziklerin olduğu yetişkin ve gençlere yönelik mekânlar bulunmaktadır. Nargile ve neredeyse tüm soğuk sıcak içecekleri bulabileceğiniz bu mekânlarda güzel vakit geçireceğinizden şimdiden eminiz. Toplama kordon üzerinde 10 dan fazla kafe restoran bulunmaktadır. Eğlence dışında yemek yiyebileceğiniz ve daha güzel vakitlerde geçirebileceğiniz yerlerde var yani kısaca. Balıkçı teknelerinin olduğu kordonda fotoğraf çekmeye doyamayacaksınız.



Her şeyin dışında Kordonu sürekli olarak ziyaret eden pelikanlar sizin bir başka dikkatinizi çekecek ve fotoğraf albümünüze dâhil edebileceğiniz güzel fotoğraf çıkartacaksınız.

Bu yazımızda da sizlere Fethiye’nin eşsiz güzelliklerinden birisi olan kordondan bahsettik umarım bilgilerimizle sizlerin bilgilerini arttırmışızdır. Yazılarımıza yorum yapıp paylaşmayı unutmazsanız bizi mutlu edersiniz.






0 comments:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

Copyright © Fethiye İlçesi