Fethiye Kalacak Yerler



Uzun bir aradan sonra tekrardan yazmaya başlıyoruz arkadaşlar. Bugün sizlere Fethiye’ye tatile ya da bi iş için geldiğinizde kalabileceğiniz yerlerden bahsedeceğiz.

Gözde tatil mekânlarından birisi olduğu için tabi ki de Fethiye’de her çeşit otel, pansiyon ve günlük haftalık kiralık ev, villa tarzı yerleri rahatlıkla bulabilirsiniz. İnternet üzerinden küçük bir araştırma yaparak sahibindencom sitesinden fiyat filtreleme ile cebinize uygun kalabileceğiniz yeri rahatlıkla bulabilirsiniz. Bunun dışında gündem de sürekli reklamların la karşılaştığımız trivago sitesinden 5 yıldıza kadar birçok otelden resimleriyle birlikte gördüğünüz odaya belli fiyatlar ödeyerek kalabilirsiniz. Genelde Fethiye’ye gelenlerin tercih ettikleri başlıca mekânlar arasında Çalış, Ölüdeniz, Karagözler ve Taşyaka’dır. Buralarda kalabilceğiniz uygun otel, ev ve pansiyonları bulabilirsiniz. Deniz manzarasında kalmak istiyorum, bütçemde uygun diyorsanız başlıca tavsiye edeceğimiz yer Ölüdeniz ’dir. Merkeze ve çarşıya yakın olmak istiyorum diyorsanız da Karagözleri öneriyoruz. Akşam mekânlarında kafelerde, barlarda vs. Çalış sizin için daha uygun olacaktır.

Fethiye Kalacak Yer Tavsiye 

Nasıl ulaşım sağlarız diyorsanız merkeze 5 km. uzaklıkta olan karagözlere gidebilirsiniz. Ölüdeniz ’e Fethiye Yeni Cami yanından kalkan otobüslerle 25-30 dakika civarlarında, Çalışa ’da aynı şekilde Yeni Cami yanındaki minibüsler ile 15 dakika içinde gidebilir ve rahatlıkla kendinize uygun kalacak yeri tercih edebilirsiniz. Bunların dışında saydığımız tüm yerlere taksilerde sürekli olarak çalışmaktadır ancak fiyatları minibüse göre baya pahalı bu yüzden minibüs ya da kendi arabanızla gitmenizi tavsiye ediyoruz.

AVM ve genel marketlere yakın olmak istiyorum derseniz Taşyaka’da ev tutmak ya da pansiyonda kalmak sizin için biraz daha uygun olabilir.  Fethiye manzarasında buradan sürekli seyretme imkânı bulabilirsiniz çünkü yerleşkesi yükseğe kurulmuş yerlerden birisi Taşyaka’dır.

Fiyatları ne kadardır diye soracak olursanız genel anlamda her yerde olduğu gibi lükslüğüne, bulunduğu yere göre fiyatlar artmaktadır. En pahalıdan aza doğru sıralayacak olursak tabi ki en başta Ölüdeniz gelmektedir daha sonra Çalış, Karagözler ve Taşyaka olarak sıra devam etmekte.

Sevgili okurlarımıza bu yazımızda da Fethiye’ye geldiklerinde bütçelerine ve kişisel ihtiyaçlarına göre kalabilecekleri yerlerden bahsettik. Umarız ki bu yazımız sizlerin yararına olur ve rahatlıkla tatilinizi yapabilirsiniz. Yazımızı +1’leyip sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı unutmayınız.

0 comments:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

Copyright © Fethiye İlçesi