Club Tuana Fethiye

Club Tuana Fethiye

Club Tuana Fethiye, Club Tuana Otel fiyat, Club Tuana Otel yorum, Club Tuana Fethiye Nerede? Club Tuana Fethiye Hakkında Bilgiler?

120000 m2 alana kurulmuş Fethiye’nin Büyük otellerinden birisi olan Club Tuana Fethiye otel ultra herşey dahil paketleriyle müşterilerine hizmet veren otellerden bir tanesidir. Denize sıfır olarak konumlandırılmış otelde sizin memnuniyetiniz için herşey düşünülmüş diyebiliriz. 

Club Tuana Fethiye Nerede

Tesiste toplamda 3 adet açık restoran bulunmaktadır. Otelin plajında kendine ait iskelesi mevcuttur. Eğlenceli bir tatil amaçlıyorsanız bu otel tam size göre diyebiliriz. Otelin içerisinde banana, jetski, sörf ile su sporları yaparak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. 

Otel misafirlerinin club tuana fethiye yorum yapmalarına büyük katkı sağlayan bu aktivitelerden mutlaka birini denemenizi tavsiye ederiz. Eğlence tutkunları için dalgıçlık okulu, paraşüt, sörf imkanıda tesis içerisinde bulunmaktadır.. Masa oyunlarıyla eğlenmeyi tercih edenler için bilardo masaları bulunmaktadır. 

Club Tuana Fethiye Bilgi

Eğer kendinizi yenilenmiş ve rahatlamış hissetmek istiyorsanız tesis içerisindeki masaj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Club tuana fethiye fiyat hakkında bilgi edinmek için otelin web sitesini ziyaret edebilir veya club tuana fethiye telefon numarasından otele ulaşabilirsiniz.

Club Tuana Fethiye Adres? 
Club Tuana Fethiye Muğla’nın Fethiye ilçesinin Yanıklar bölgesinde bulunmaktadır. Google üzerinden aratarak işletmenin harita üzerindeki konumuna ulaşmanız mümkün.

0 comments:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

Copyright © Fethiye İlçesi